♡ Gothia Towers ♡

Igår eftermiddag checkade jag & D, in på Gothia Towers i Göteborg. Inte speciellt långväga, tar 30min från dörr till dörr :) Men vi kände för att testa något annat, istället för att ligga hemma i de så kallade "sunkdunk" till lägenhet. 

Det började med att vi spana in rummet, kollade lite tv, för att sedan gå och ta något i baren, och sen vidare för att käka. Men vi har hyfsat korkade och hade inte bokat bord på någon av restaurangerna på hotellet så vi fick bege oss ut på stan. Vi gick till vår favorit restaurang Athéna - Grekisk. Vi beställde in vars en Souvlaki, & en flaska rosè. Vi var super nöjda.
Tillbaka på hotellet, satte vi oss i baren för vars en öl. :) sen begav vi oss upp på rummet för att kolla på film, & somnade mätta & belåtna, & något vi såg fram emot var frukostbuffén.. :)

Kort & gott frukostbuffén var verkligen super, där fanns allt från 10 olika sorters bröd sorter, ägg & bacon , müsli, fil, frukt & grönt, köttbullar, prinskorvar, pannkakor & mycket mer. Superduper gott.


#1 - - Mia Forsberg:

Ja saade var bra :)

Åh så mysigt med en hotellnatt! Jag har själv tittat på Gothia towers och varit sugen att boka en hotellnatt där, och nu blev jag än mer sugen när du skrev om frukostbuffen :D

Svar: Jaaaa :)

Ja Gothia var sjukt bra om jag ska vara ärlig :). Bra stämning över lag!. Pampigt, mäktigt .. Var bor du någonstans ? Dock kan jag tycka att de var lite för dyrt , för en natt :)
emwem.blogg.se