Oh Happy day

Veckan har väl inte börjat super bra. 
Mycket på jobb, & ångesten lurar lite smått, men jag försöker koppla av, göra avslappningsövningar, försöka att andas rätt.. Har bokat in ytterligare ett besök hos världens bästa Danilo ,  Hypnosterapi.
 
Har precis ätit kvällsmat och nu ligger jag nerbäddad i soffan och ska alldeles strax sätta på en film och unna mig kladdkaka , " Fördel med att vara kvinna, en gång i månaden" ! 
 
 

ღ Helgen ღ

Då var ytterligare en helg passerad. 
 

Fredagen bestod av jobb. Vidare hem för att mysa, med ett glas vin och ostbricka tillsammans med en bra film. Blev en hyfsat tidig kväll, man är ju knappt människa efter en lång arbetsvecka. 
 
Lördagen började med att jag fick frukost på sängen. :) sen var det enbart sängmys halva dagen.. Kan bara säga att det är det bästa som finns på helgen, iallafall för mig. Timmarna rann iväg, 17.00 skulle vi befinna oss på Athena inne i Göteborg, så det blev lite stressigt. Men väl på plats kunde man koppla av, och njuta av en kall god öl & grekisk mat. Sen var det vidare till Scandinavium för att kolla på Frölunda - Växjö. Där var tryck vill jag lova. Frölunda förlorade, besvikna miner, men det hindrade inte oss från att fortsätta kvällen. Avslutade på Tvåkanten, för några goda drinkar. Sen tackade vi för oss, köpte nattmat & tog vagnen hem.
 
Och idag mår man som sagt som man förtjänar .. Men efter en promenad i solen så piggna man till en aning. Har blivit serverad pannkakor med sylt, glass och grädde. Och kvällen ska avslutas med bad, och ansiktsmask med min kärlek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyckopiller ? Nej jag kör på Hypnosterapi ❥

ℐag skämms inte över att prata om detta.
Läkare skriver ut "lyckopiller", för de orkar inte lyssna på en när man har problem.
Ångest ? Panikångest ? HypokondrikerJaha ? Vad innebär det ? Är jag psykiskt sjuk ?
 
- a efter många om och men, har jag förstått att jag lider av detta. Istället för att låta det gå ännu längre så beslutade jag mig för att ta tag i detta, även om det tog emot. Länge har min vardag påverkats av tankar, kroppsliga "allvarliga" symptom som jag i tusentals timmar googlat på, svårt att få luft, tryck över bröstet, overklighetskänslor, men jag har hoppats på att de ska försvinna av sig själv, men det blev bara värre.
Vissa tipsade mig om KBT (Kognitiv beetendeterapi), men det är inget som intresserat mig. 
 
Men alla har vi våra kontakter, jag blev rekomenderad Hypnosterapi
- Haha allvarligt ? Det var det första jag tänkte. Vadå hypnos ? Ögon som snurrar, och du blir helt lost. Ja tack, men nej tack. Men efter att ha läst lite om detta, så tänkte jag att det är helt klart värt ett försök.
Bokat och klart. Nervös var bara förnamnet,. Men jag kan säga att det är något helt fantastiskt
 

Hypnos är en kommunikation med vårt inre jag genom våra tankar och känslor. Det är därför hypnos är helt naturlig och säker metod för förändring med bevisad resultat. 

I hypnos använder vi bland annat en metod som vi kallar regression. Den ger oss möjlighet att återuppleva en tidigare händelse och att ge utlopp för bortträngda känslor. Det är just en anledning till att hypnos har många fördelar jämfört med alla andra kända metoder för förändring idag. Hypnos följer våra unika känslor och ger oss möjlighet att omedelbart upprätta vår inre balans. Den unika förändringsprocess verkar för de flesta människor som ett riktigt mirakel, men glöm inte att det naturliga tillstånd av den mänskliga kroppen är "Hälsa". Hypnos är en metod som ger kroppen möjlighet att använda den egna naturliga förmågan att regenerera så snart orsaken till emotionella problem försvinner.